OUR CONCEPT

FARM TO TABLE

安全でおいしい野菜作りに真摯に取り組む生産者さんたちと志を共にし、その思いの詰まった野菜をお客様に届けること、それがわたしたちの使命です。頻繁に産地を訪問し、生産者さんたちとの積極的な交流を続けています。また、自家農園も運営しており、自分たちで収穫した野菜もサラダに使用しています。

GOOD LIFE FACTORY was created with the mission of bringing healthy, natural, and delicious food to our customers. With our own farm located just outside of the city, we frequently visit, keeping in close communication with the farmers to ensure quality, safe, and nutritious ingredients.

LEAN AND HEALTY PROTEIN

お肉は貴重な動物性のタンパク源であるだけでなく、良質なアミノ酸やビタミン類を豊富に含んだ食品です。栄養面だけでなく、食欲をそそるタンパク質は毎日食べたくなるようなサラダにかかせません。牛・豚・鶏の他にサーモンや、ヴィーガンの方にも楽しんでいただける大豆を使ったミートボールもご用意しました。カロリーや脂質を気にせず食べられるように、調理法や使用部位にもこだわっています。

味、品質、全てにおいて「世界で最上のサーモン」とまで言われる、名ラベル・ルージュ認証のスコットランド産サーモンを使用しております。
Good Life Factory uses top quality Scottish Label Rouge Salmon.

Mouthwateringly delicious and full of protein, the meat we use at our restaurant, GOOD LIFE FACTORY, is also full of vitamins and amino acids. We offer beef, pork, and chicken, as well as salmon, and for our vegan and vegetarian customers, we also have meat-free options like our meatballs made with soy. We make sure to use only the leanest cuts to ensure the leanest protein.

赤身肉のうまみが凝縮された身体に美味しい牛肉“グラスフェットビーフ”を使用しております。
The juicy and tender steak in GOOD LIFE FACTORY’s salads is all grass-fed and hormone-free.

HOMEMADE DRESSINGS

10種類以上あるドレッシングはすべて自家製。合成保存料や化学調味料は一切使用せず、フレッシュな野菜やスパイス、無添加調味料をお店でブレンドしています。フルーツを使ったものや、スパイシーなドレッシング、和風のドレッシングなどバリエーション豊かにご用意しました。

We have more than 10 different kinds of homemade dressing. Using no preservatives or any added chemicals, we blend fresh vegetables with many different kinds of spices and seasonings right here in our shop. We use a wide variety of ingredients including traditional Japanese ones as well.

THREE SALAD BASE OPTIONS

GREEN BASE

シンプルなグリーンベースにも妥協しません。産地にこだわったホウレン草や自家農園で収穫したケールの割合を多くし、ナッツやドライフルーツを加えることで、栄養豊富で食べ応えのあるサラダベースです。

Using spinach and kale sourced directly from our farm, added nuts and dried fruits make this a hearty and nutritious salad base.

QUINOA MIX BASE

非常に栄養価の高いベースです。完全食品と言われるキヌアをたっぷりと使用している他、押し麦やキヌアと並ぶスーパーフードであるワイルドライスも加えました。

Highly nutritious, this base is made using quinoa, rolled barley, and wild rice, making it a superfood combo!

ENZYME BROWN RICE BASE

酵素玄米とは、玄米に小豆、塩を混ぜて炊き、数日間熟成させた発酵食品で、ミネラルやビタミン、食物繊維の他、玄米の酵素であるGABAが豊富に含まれます。モチモチした食感で甘味があり白米のようにおいしく食べられるので毎日の食生活に取り入れたい玄米です。

To make our enzyme brown rice, we cook germinated brown rice with adzuki beans and salt, creating a mixture that is full of essential vitamins and minerals as well as fiber. Our enzyme rice is a soft, chewy, and filling base.

GOOD LIFE FACTORY MAKES YOUR LIFE TASTIER

DRINK MENU

サラダでも使用しているケールや人参を使ったスロージュース、ビタミンEたっぷりの“アーモンドミルク”を使用したドリンク、数種類のスパイスで漬け込んだ自家製レモネード、オリジナルブレンドのスペシャルティコーヒーやオーガニックハーブティーなど、こだわりのドリンクを多数用意しています。

The kale and carrots that we use in our salads, we also use in our drink menu. From smoothies to slow-juice, and even adding almond milk to make our dairy-free lattes, we take even the tiniest details into consideration. We offer an herbal tea and an our specialty coffee is our own original blend. We even added our own original mix of spices to our homemade lemonade

サラダでも使用しているケールや人参を使ったスロージュース、ビタミンEたっぷりの“アーモンドミルク”を使用したドリンク、数種類のスパイスで漬け込んだ自家製レモネード、オリジナルブレンドのスペシャルティコーヒーやオーガニックハーブティーなど、こだわりのドリンクを多数用意しています。

The kale and carrots that we use in our salads, we also use in our drink menu. From smoothies to slow-juice, and even adding almond milk to make our dairy-free lattes, we take even the tiniest details into consideration. We offer an herbal tea and an our specialty coffee is our own original blend. We even added our own original mix of spices to our homemade lemonade

CHEF AND CREATIVE DIRECTOR

AYUMI IKEDA 池田歩

中学生の頃、自分で初めて買った本に載っている料理を見よう見まねで家族に振舞ったところ美味しいと喜ばれる。その経験が嬉しくもっとたくさんの人を喜ばせたいと、料理人になることを決意。
22歳の頃から飲食店で働き始め、「ラ・ボエム」のメニュー開発、他社「SOHOLM(スカンジナビア料理)」のスーシェフを経て、この度、グローバルダイニング『グッドライフファクトリー』のメニュークリエイティブディレクターに就任。
女性ならではの感性を生かし、繊細で華やか、そして独創的な素材の組み合わせを提案します。メニューのこだわりは、生産者の顔が見える食材を使うこと。生産者の方の想いやトレーサビリティを大切にしています。

Chef Ayumi Ikeda was in middle school when she bought her first cookbook, and she began cooking by watching her family members cook and began cooking for them. Encouraged by their praise of her food, she was inspired to continue studying culinary arts.
At age 22 she began working in the restaurant industry, and after working as sous chef at Scandinavian restaurant SOHOLM, eventually, she began working for Global Dining doing menu development for Cafe La Boheme. Now, as Creative Director for GOOD LIFE FACTORY, Chef Ayumi showcases her creativity and originality in her unique menu.
Chef Ayumi created her menu with the idea that customers will get natural ingredients and know exactly where they came from. She places a special emphasis on the idea that we’re close to the people who worked hard to grow our food.

© GOOD LIFE FACTORY.
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